<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8584375735658002348\x26blogName\x3dwebkod\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dLIGHT\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://webkod.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://webkod.blogspot.com/\x26vt\x3d-73378792427969800', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Movies

Seen in weekend:
* Disturbia - film destul de bun, Shia joaca bine (mi'a placut si in Transformers) si e genul de film pe care daca il vezi cu fata, tinde sa iti sara in brate din cinci in cinci minute ;) In rest, e condimentat, atat cu actiune, suspans si putine glume acceptabile incat sa il faca un film OK de vazut in zilele astea toride de vara. Ah, joaca la un moment dat Ghost Recon 2 pe Xbox 360, pretty cool commercial ;)
Stars: **** (4/5)

* Zodiac e un film luuuuuung si destul de plictisitor pentru cei care au mai vazut nenumaratele filme pe subiect. E misto ca s'a creat atmosfera anilor '70 foarte bine. In rest, ce scoate filmul nou? Pai lipsa comunicarii intre cei implicati in caz, birocratia si implicarea in caz, a unor oameni din afara fortelor de politie .Punct.
Stars: ***(3/5)

* Evan Almighty mi se pare o continuare nereusita a primului film, continuare fada si FOARTE prevbizibila dpdv al scenariului. Cateva glume bune pe alocuri, presarate cu ceva comic de situatie. In rest, destul de fortate anumite actiuni, final lame si arca e naspa :). Nu inteleg cum accepta Morgan Freeman sa joace in balarii din astea.
Stars: **+(2.5/5)

Labels:

“Movies”