<body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar.g?targetBlogID\x3d8584375735658002348\x26blogName\x3dwebkod\x26publishMode\x3dPUBLISH_MODE_BLOGSPOT\x26navbarType\x3dLIGHT\x26layoutType\x3dCLASSIC\x26searchRoot\x3dhttps://webkod.blogspot.com/search\x26blogLocale\x3den_US\x26v\x3d2\x26homepageUrl\x3dhttp://webkod.blogspot.com/\x26vt\x3d-73378792427969800', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>

Caldura mare, moncher..

Termometrul spune la umbră 33 de grade Celsius... Sub arşiţa soarelui, se opreşte o birje, în strada Pacienţei, la numărul 11 bis, către orele trei după-amiaz'. Un domn se dă jos din trăsură şi cu pas moleşit s-apropie de uşa marchizei, unde pune degeteul pe butonul soneriei. Sună o dată... nimic; de două, de trei... iar nimic; se razimă în buton cu degetul, pe care nu-l mai ridică... În sfârşit, un fecior vine să deschidă.

Se anunta o zi naspa in Bucuresti, peste 40 de grade cu o umiditate de 80%. Hmm..unde ajungem fratilor in halul asta? Pai mai apuca sa scrie Caragiale pe asa calduri? Ce poti sa faci in conditiile astea? Pai, va zic ce fac eu, unul care nu suporta temperaturi ridicate mai deloc. Prefer frigul.. Si muntele. Si zapada. Oh daaa, zapada..
Deci, hidratarea este obligatorie! Doi litri de lichide pe zi? Forget about that, drink more than that! Si fara acid, orice fara acid, ca nu face bine. In nici un caz bere ca ala esti. Eu beau icetea, mult si cu gheata. Peste el se prelinge frumos aerul conditionat de la birou, care este indispensabil, dar si aerul de acasa, fara de care ar incepe sa se topeasca peretii apartamentului de la etajul patru (din patru) in care stau noaptea. Uffff, noaptea...pai fara AC nu as dormi si as sta nervos si nu as vorbi cu nimeni. Deci va sfatuiesc sa il puneti pe 25C si viteza minima (pentru zgomot). Ah..si sa nu bata in tine, ca acolo ramai, intepenit. :)
Mai merge si un film, pe la CinemaPro e zilele astea Ocean's 13. Stim cu totii ce temperatura de 15-16 grade e in salile alea. Perfecta pentru mine, nu foarte indicat celor cu probleme cardio-vasculare. Faci naibii infarct la diferentele astea.
Care moare de cald il astept pe la mine pe la birou la un pahar de icetea si un aer placut, din partea lu' je :)

Labels:

“Caldura mare, moncher..”